La convocatòria per encerclar l’estació de Sants aquest dilluns al vespre ha provocat poques afectacions en la mobilitat.

A partir de les 18 h, Adif ha tancat els accessos a l’estació i només ha deixat oberts els de les places dels Països Catalans i de Joan Peiró, custodiats per un dispositiu de desenes de Mossos d’Esquadra. Quan ha començat l’acció, a les 19 h, i davant la presència de centenars de persones, s’ha tancat també l’accés de la plaça dels Països Catalans. Durant una hora només s’ha pogut entrar i sortir per una de les portes d’accés a la plaça de Joan Peiró. El desplegament de seguretat i la limitació dels punts d’entrada i sortida han provocat cues importants de passatgers tant a l’interior del vestíbul com a l’exterior.

Tot i això, durant les tres hores que ha durat la protesta, els trens de Rodalies, mitjana distància i alta velocitat no han patit retards.

També s’ha tancat la boca de metro que hi ha al vestíbul de l’estació. Això ha obligat els usuaris que volien utilitzar l’L5 o l’L3 a accedir al metro a l’exterior de l’estació.

També TMB ha informat que l’acció ha afectat la circulació de les línies d’autobús H10 i 115.