L’aeroport de Barcelona ha estrenat una nova ruta amb la ciutat de Toronto operat per la companyia WestJet Airlines. Tindrà tres freqüències setmanals: els dilluns, els dimecres i els dissabtes. Des de la inauguració fins a l’octubre, hi ha una previsió de 124 vols programats amb un total de 32.488 seients.

Per aquesta temporada d’estiu, l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat té programats més de 6.000 vols. Aquestes xifres suposen un augment del 10,3 % d’oferta en places i el 7,6 % més de trajectes respecte al 2018. Però els vols al continent americà no són els únics que augmentaran aquest l’estiu. El Prat preveu un increment del 4’7 %  que es tradueix en un total de 214.182 trajectes.

La connexió Barcelona – Toronto no és la primera ruta internacional que estrena l’aeroport de Barcelona aquest any. El 4 de maig, el Prat en va inaugurar una de nova amb la ciutat russa de Sant Petersburg. Precisament, el primer trimestre del 2019 s’ha registrat un increment del 5’3 % en els vols internacionals. A poc a poc, la capital catalana es consolida com a aeroport en les connexions internacionals.