Aquest grup de companyes de feina marxen quatre dies a Polònia. Aprofiten el pont per desconnectar. SOFIA CAPDEVILA "Fem aquesta escapada per desestressar-nos abans de les vacances de Nadal, fer una mica de convivència. També veurem mercats típics nadalencs. Volem sortir de la rutina." Un altre tipus de viatger és l'estudiant. No fan classe i els surt més econòmic que marxar per Nadal. GERARD MARTÍNEZ "Som un grup d'estudiants, ens coneixem de tota la vida, i hem decidit anar a Escòcia. Aprofitem aquest pont perquè ens surt més barat viatjar." Les destinacions nacionals més escollides són Madrid i Palma. A Europa, la majoria es decanta per les grans capitals europees. EVA BARJOLA "Més gent que habitualment sí que ens hem trobat, sobretot pel pont, però sense cues." Una de les conseqüències d'aquests dies amb tantes operacions programades és que l'aparcament de la T1 està ben ple. Hi ha set plantes i en cinc d'aquestes hem pogut comprovar que no hi ha ni una plaça lliure. Us ho ha explicat des de l'Aeroport de Barcelona-el Prat, Patrícia Álvarez.

L’Aeroport de Barcelona-el Prat ha registrat aquest dijous un total de 725 operacions entre sortides i arribades en l’inici de la segona operació sortida d’aquesta setmana. De moment, la jornada ha estat la més intensa des que va començar el pont de la Constitució i la Puríssima. Les principals destinacions estatals són Madrid i Palma. Les tres ciutats europees més visitades aquests dies són Londres, Roma i París.

Una de les conseqüències d’haver-hi tantes operacions programades és que l’aparcament de la Terminal 1 està ben ple. Hi ha set plantes i, al llarg del matí, en cinc d’aquestes no hi ha hagut ni una plaça lliure. Tot i això, els taulells de facturació i la zona d’embarcament no han registrat aglomeracions importants.