L’estació dels FGC de Sarrià ja està completament adaptada a persones amb mobilitat reduïda. Aquest dissabte, el conseller de Territori i Sostenibilitat, ha inaugurat les millores de l’estació, que han inclòs la modificació de la configuració de vies. Les obres han permès crear una andana més ampla per encabir-hi un ascensor que enllaça amb el vestíbul. A l’altre extrem, dos ascensors connecten les dues andanes, garantint la mobilitat.

Fins a la setmana passada, les persones amb mobilitat reduïda tenien molts problemes per accedir a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sarrià. Aquesta setmana, després de mesos d’obres, l’estació ja està completament adaptada a les seves necessitats. S’ha creat una gran andana central de 10,5 metres d’ample que ha permès encabir-hi un nou ascensor que connecta amb el vestíbul. A l’altre extrem de l’andana s’ha construït dos ascensors més per tal de poder connectar la nova andana amb la que ja existia, més petita, a través d’un pas inferior.

Pel que fa a les connexions exteriors no s’han hagut de millorar, perquè ja estava adaptada per l’entrada del carrer Cardenal Sentmenat, que té un accés a peu pla. L’obra, que va començar la primavera del 2016, ha costat en total 3,5 milions.

Completada l’adaptació a l’estació de Sarrià, només queda que s’acabin els treballs en marxa al Putxet, perquè el 100 % de la xarxa metropolitana de Ferrocarrils de la Generalitat quedi adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.