accident Pep Cruz

L’actor Pep Cruz ha denunciat a través de Twitter que ha patit un accident amb un patinet elèctric a Barcelona quan circulava amb la seva moto a l’avinguda de la Meridiana. El sinistre es va produir aquest dimecres quan Cruz havia posat l’intermitent per girar a l’esquerra a l’encreuament de l’avinguda amb el carrer de Sardenya. Quan anava a travessar el carril bici, els cotxes aparcats van impedir que pogués veure com se li apropava un patinet elèctric “a tota llet” i no va poder fer res per evitar que l’envestís “violentament”. Fa només uns dies, un noi de 15 anys va morir en un accident conduint un patinet elèctric a Sant Martí.

Després de relatar el que li ha passat, l’actor ha penjat una foto en què mostra com li ha quedat la cuixa després de la topada. Un gran blau a bona part de la cama que preocupa Cruz perquè el 30 de juny estrena espectacle a la Sala Beckett.

Cruz explica que el conductor del patinet “no es va fer res” i que ara vol que l’ajudi a reparar-lo. “Faré el que pugui”, explica l’actor, que reconeix que la culpa no era del patinet. Creu que la separació del carri bici del de circulació de vehicles amb una línia d’aparcament al mig dificulta la visibilitat. Per Cruz, la culpa és “de les ordenances municipals”.

L’actor ha encès el debat a Twitter sobre la necessitat de regular encara més la circulació dels patinets per la ciutat, amb crítiques sobre l’excés de velocitat a la qual circulen i la necessitat que tinguin una assegurança obligatòria, com reclama l’Ajuntament.