Un vehicle ha xocat aquest dimarts contra dos cotxes, dues motos i ha provocat destrosses en el mobiliari urbà. L’accident s’ha produït a la cruïlla de la via Júlia amb el carrer de la Font d’en Canyelles, al barri de Verdum. El cotxe que ha provocat el sinistre ha pujat a la vorera i ha recorregut 50 metres. Un vianant ha resultat ferit lleu i ha estat atès en el lloc dels fets. La Guàrdia Urbana està investigant per què s’ha produït l’accident.

El sinistre ha tingut lloc poc després de les nou del matí. Un home, d’edat avançada, que viatjava en el seu vehicle ha xocat contra dos cotxes que estaven aparcats i després contra dues motos també estacionades. El vehicle ha pujat a la vorera i ha recorregut fins a 50 metres. A més, ha provocat la caiguda d’un arbre, ha fet caure les taules de la terrassa d’un bar i ha destrossat un banc que hi havia a la vorera. Fruit d’aquest accident un home ha resultat ferit molt lleu. La víctima ha estat atesa en el mateix lloc dels fets i no ha requerit ser traslladada a un centre hospitalari.

accident via júlia cotxe

La Guàrdia Urbana s’ha vist obligada a tallar el trànsit durant una estona. La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidents s’ha fet càrrec del sinistre i ara n’investiga les causes.

accident cotxe a Nou Barris