Així ha quedat el vehicle del taxista que ha originat l'accident. Segons fonts policials, el conductor, que baixava pel carrer de Muntaner, ha patit una indisposició i ha perdut el control del vehicle a l'altura del carrer de Mallorca. PILAR MENA "Hi ha hagut tres o quatre copa, de motos i cotxes, i el que hem fet és les meves companyes han sortit a veure què ha passat mentre jo trucava a l'ambulància." GEMMA OGUÉ "Estàvem treballant i el que hem sentit ha estat un soroll molt fort. Jo m'he girat, he vist un noi amb una moto aquí a terra." L'accident ha estat un xoc en cadena espectacular. El taxista ha impactat contra una moto, una bicicleta i després contra una furgoneta aparcada, que s'ha encastat a un arbre. El taxista ha seguit la trajectòria i ha xocat contra un altre taxi, que al seu torn ha topat amb una furgoneta. La furgoneta ha pujat a la vorera i ha envestit dues taules d'una terrassa. En el moment de l'accident, per sort, no hi havia ningú assegut. L'accident ha causat quatre ferits lleus, que han estat traslladats a l'Hospital Clínic, l'Hospital Sagrat Cor i la Clínica Plató. Tres grues s'han emportat els vehicles i la Guàrdia Urbana juntament amb una brigada de l'Ajuntament ha estat treballant fins a mitja tarda per restablir la normalitat.

El conductor del taxi s’ha sentit indisposat i ha perdut el control del vehicle quan baixava pel carrer de Muntaner, a l’Antiga Esquerra de l’Eixample. Aquest fet ha provocat un accident múltiple amb sis vehicles implicats que ha acabat fent quatre ferits: dos taxistes, el motorista i el ciclista. El xoc ha acabat a la cantonada del carrer Muntaner amb el carrer de Mallorca, quan el segon taxi ha impactat contra dues furgonetes. Fruit de la col·lisió un dels vehicles ha envestit dues taules de la terrassa d’un bar i una jardinera; l’altre ha xocat contra un arbre.

Els conductors, que han estat atesos pel Sistema d’Emergències Mèdiques, han estat traslladats als centres sanitaris: un a l’Hospital Clínic, dos a l’Hospital del Sagrat Cor i un altre a l’Hospital Plató.