accident moto i patinet a meridiana valencia

Dues persones han resultat ferides en un accident entre una moto i un patinet que ha tingut lloc a Barcelona aquest dilluns al matí a l’avinguda Meridiana, a l’altura del carrer de València. El conductor de la moto ha estat traslladat en estat menys greu a l’Hospital del Mar i la persona que circulava en el patinet elèctric ha resultat ferida lleu. El sinistre ha passat poc abans de les 9 hores i els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana s’han desplaçat fins al lloc dels fets.

Els dos últims accidents amb patinet elèctric que es van fer públics es van produir el mateix dia, el 12 d’abril. Van ser un atropellament a una nena de set anys al Raval i una dona de 72 anys a l’avinguda de Josep Tarradellas. Dues setmanes abans, una dona de 58 anys va ser atropellada al carrer d’Aragó. I a mitjans de març, un jove de 25 anys que conduïa un d’aquests vehicles va morir a la cruïlla del carrer d’Ausiàs Marc amb el passeig de Sant Joan. 

Pel que fa als accidents amb motos implicades, el darrer conegut va ser el 27 d’abril quan el conductor, de 57 anys, que va perdre la vida en una caiguda a la ronda de Litoral. De fet, les últimes tres víctimes d’accident de trànsit han estat motoristes. Al llarg del 2020 es van produir 14 accidents de trànsit mortals a Barcelona, i la meitat de les víctimes van ser motoristes.