Una moto i un autocar han patit un accident aquest dijous al migdia a la Gran Via de Barcelona a l’altura del carrer de Roger de Llúria, la qual cosa ha obligat a tallar el trànsit a tres dels carrils de circulació de la via. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre ambulàncies del SEM, la Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona. Dues persones – el motorista i el seu acompanyant – han resultat ferides lleus i han hagut de ser traslladades a l’hospital però no es tem per les seves vides.

L’accident ha tingut lloc mentre l’autocar, que cobreix la línia Barcelona-Vic, estava aturat a la seva parada mentre hi pujaven els passatgers. Segons explica la companyia de transports, el conductor ha sentit un cop fort i quan ha anat a veure què havia passat ha vist que el motorista havia tingut un accident i havia quedat sota el vehicle. Per tal de poder fer el trajecte, ha calgut substituir l’autocar accidentat.

El sinistre ha provocat retencions que s’han allargat fins al carrer del Comte d’Urgell, una distància que equival a un quilòmetre i mig aproximadament. També se n’han vist afectades les línies d’autobús H12, V13, 52, 54 i 59 i han quedat anul·lades dues parades.