Una moto ha atropellat dues dones en un accident de trànsit que s’ha produït en un pas de vianants proper a la plaça de les Glòries. Segons l’Ajuntament -que ha rectificat la informació donada inicialment-, el sinistre ha provocat tres ferits: les dues vianants i el conductor del vehicle. Alguns testimonis han explicat a betevé que els professionals del SEM han hagut de practicar reanimació cardiopulmonar al motorista accidentat.

ACTUALITZACIÓ: Un dels ferits, el motorista, ha mort aquest dimecres.

L’accident ha provocat cert caos inicial a la zona i, just després del xoc, s’han aturat dos turismes al lloc del sinistre per auxiliar els ferits. Segons alguns testimonis, les dues vianants treballen en una empresa propera a la plaça de les Glòries, marxaven a casa després de la jornada laboral i xerraven distretes amb el semàfor en vermell. La moto ha fet sonar la botzina per avisar-les però ni el vehicle ni les vianants no han estat a temps d’evitar la col·lisió.

Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. El servei de neteja ha treballat fins dos quarts de 12 al lloc dels fets per netejar la calçada. Llavors la Guàrdia Urbana s’ha retirat i s’ha reobert del tot la circulació de la Gran Via.