El camió i el bus accidentats

Un camió i un autobús de la línia H16 han tingut una topada. Com s’aprecia a les fotografies, la porta del conductor del camió s’ha encastat al vidre del bus i l’ha fet miques. El vehicle de Transports Metropolitans de Barcelona circulava de servei per la Gran Via en direcció Llobregat, gairebé arribant a la plaça d’Ildefons Cerdà en direcció a la Zona Franca. L’incident ha ocorregut cap a les 14 h.

porta de l'autobús trencada

La porta de l’autobús ha quedat malmesa. Els passatgers que hi viatjaven han baixat del vehicle, que s’ha hagut de retirar de la circulació. No ha fet falta que intervingués la Guàrdia Urbana perquè no hi ha hagut ferits i l’afectació al trànsit ha estat mínima.

TMB ha parlat amb el conductor de l’autobús, que ha explicat la seva versió dels fets. El camió estava aturat a la calçada i el bus l’ha avançat. Just quan el sobrepassava, el conductor del camió ha obert la porta sense mirar i l’ha estampat contra el bus. La porta del camió ha causat danys materials en una de les portes laterals del bus.