Imatg d'arxiu d'un autobús articulat de TMB

Un xoc entre un autobús de TMB i un autocar de l’empresa Alsa a la Diagonal ha provocat 12 ferits lleus. Segons ha avançat Metrópoli Abierta i ha pogut confirmar betevé, els fets s’han produït a la cantonada amb el carrer de Balmes poc abans de les 13 h d’aquest dilluns. TMB ha explicat que un autocar que es trobava al primer carril ha topat amb la part posterior d’un autobús articulat de la línia 33, que circulava en direcció a la Verneda. Les mateixes fonts han dit que ha estat una topada amb la part lateral de l’autobús.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha explicat que ha desplaçat set unitats d’assistència al lloc del sinistre, on s’han atès un total de 12 persones amb ferides de caràcter lleu. Quatre han estat ateses al mateix lloc dels fets, quatre han estat traslladades a l’Hospital Universitari Sagrat Cor, dues al Clínic, una a la Maternitat i una altra a l’Hospital de Barcelona.

La Guàrdia Urbana ha confirmat que està treballant en l’atestat per aclarir les circumstàncies en les quals s’ha produït l’accident.