accident ronda dalt
Imatge: Sergi Larripa

Un accident ha obligat a tallar la ronda de Dalt en sentit Llobregat aquest dimecres al matí. El xoc ha tingut lloc a l’altura de la sortida 6 a les 9.30 h, segons ha informat l’Ajuntament. S’hi han vist implicats tres vehicles: un turisme, un camió i un autobús. Les retencions han arribat fins a Santa Coloma de Gramenet i no ha estat fins poc abans de les 11 del matí que el trànsit de vehicles s’ha reobert a tots els carrils.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat els Bombers i el SEM, que han hagut d’excarcerar una persona. Tot i això, el pronòstic no és greu. De moment, no ha transcendit en quin dels tres vehicles sinistrats viatjava.

Accident a la ronda de Dalt
Imatge: Javier Carrión

S’han tallat tots els accessos a la ronda

Per garantir la seguretat i evitar més congestió de trànsit, s’han tallat tots els accessos a la ronda en sentit Llobregat. Els vehicles provinents de la C-58 i la C-33 s’han hagut de desviar al nus de la Trinitat. Segons l’Ajuntament, la via ha estat completament tallada al trànsit durant 15 minuts.

A les xarxes socials, diversos conductors asseguren que han estat aturats durant més d’una hora. Molts han optat per sortir dels vehicles durant l’espera.

Fa només quatre dies va haver-hi una altre accident a les rondes, en aquest cas a la del Litoral. Va ser entre un cotxe i un camió i dues persones van quedar ferides greus. La darrera víctima mortal en accident de trànsit a la ciutat es va produir divendres. Un vianant va morir després que un camió xoqués contra el mur perimetral del Recinte Històric de Sant Pau.