Una ambulància ha bolcat aquest dimarts a la tarda a la confluència de l’avinguda de Sarrià amb la de Josep Tarradellas. El vehicle medicalitzat, que anava sense cap pacient, ha topat amb un cotxe i s’ha desestabilitzat. A causa de l’accident, dues persones n’han resultat ferides lleus.

Foto: Carlos Carretero

Afectació al trànsit

Per minimitzar l’afectació al trànsit, la Guàrdia Urbana ha deixat obert un carril de circulació al carrer de París en direcció a Sants, però s’ha hagut de tancar l’avinguda de Sarrià. El tall ha generat cua entre els vehicles que circulaven en aquestes vies. En paral·lel, els agents han desviat el trànsit de la plaça de Francesc Macià i el del carrer del Comte d’Urgell amb el de Buenos Aires.

Urbana talla el pas al carrer París

Topada entre un cotxe i un motorista a Glòries

Poca estona després, un altre accident ha tingut lloc a Glòries, a l’encreuament del carrer de Badajoz amb la Gran Via. Un turisme circulava per aquest carrer quan ha xocat amb un motorista que pujava per Badajoz. Es desconeix el motiu de la col·lisió però no hi ha hagut ferits greus i tots dos cotxes han estat retirats de la via.

A causa de l’accident, durant una estona s’ha tallat un carril de la Gran Via al trànsit però en poc més de mitja hora s’ha reobert. Fins allà s’hi han desplaçat agents de la Guàrdia Urbana, una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i diverses dotacions dels Bombers de Barcelona.

Accident glories cotxe i motorista