Un autobús de TMB desfrenat va topar ahir al vespre amb sis vehicles i dues motos al carrer del Doctor Ferran, al barri de Pedralbes. L’autobús, de la línia L6, estava aturat a la parada de fi de trajecte. El vehicle estava buit i el conductor havia baixat a fer una pausa. Segons TMB, l’autobús es va posar en moviment per causes que encara es desconeixen i va baixar de forma descontrolada uns 200 metres, fins a encastar-se amb un vehicle que hi havia a la cruïlla amb el carrer de Manila.

L’incident va passar una estona abans de les nou de la nit. Durant el trajecte, l’autobús va topar amb tots els vehicles que es va trobar al seu pas. Tot i això, cap persona no va resultar ferida. Fins al lloc dels fets, s’hi van desplaçar efectius dels bombers i també de la Guàrdia Urbana. Un servei d’assistència de TMB va retirar l’autobús sinistrat i va netejar la zona.

Alguns testimonis va compartir a les xarxes el moment de l’accident que va deixar danys importants tant a l’autobús com als vehicles sinistrats.