Després de gairebé dos mesos, avui l'Encarna no ha hagut de carregar tota aquesta compra a peu. ENCARNA MARTÍNEZ "Yo toda esta compra no podia llevarla. Porque tenia que subir las escaleras y no podia." MONTSE BALLESTER "Yo no sabía si estava arreglado ya. Me he arriesgado." El final de la vaga d'autobusos ha estat també una sopresa per a la Conchi i el Santiago. Aquests dies han estat fora, però molt pendents de les negociacions entre l'empresa Sagalés i els conductors. Ells són dos dels veïns més afectats per les aturades en el servei d'autobús. Viuen a la part alta de Torre Baró. Una zona situada a la muntanya i per la qual és gairebé imprescindible moure's en vehicle. SIMÓN RODRÍGUEZ "Teníamos que hacer tres viajes por lo menos." Aquesta zona de Torre Baró esta conectada amb la Línia 83, una de les tres que aquests dies han alterat el servei, fet que ha comportat moltes dificultats als veïns per fer qualsevol gestió, com anar al metge. La vaga es va desconvocar divendres, després que els treballadors i l'empresa Sagalés arribessin a un acord, amb la mediació de la Generalitat. L'empresa s'ha compromès a no rebaixar sous i a mantenir una paga extra. Tot i la satisfacció pel final de la vaga, conductors i veïns segueixen demanant millores en el servei. Aquesta setmana tenen la intenció de parlar amb el districte per concretar-les.

Els veïns de Torre Baró ja respiren tranquils. La vaga d’autobusos -que afectava les línies 81, 82 i 83- es va desconvocar divendres. Aquest dilluns  ha estat el primer dia laborable amb el servei normalitzat. Molts veïns es mostraven satisfets. Asseguren que l’aturada, que ha durat gairebé dos mesos, els ha suposat moltes molèsties. Sobretot als qui viuen a la part alta del barri, que esta situada a la muntanya i que fa gairebé imprescindible moure’s en vehicle.

Tot i això, encara creuen que el servei podria millorar. De fet, aquesta setmana l’associació de veïns es reunirà amb els responsables del distrite per concretar aquestes millores per al barri.