Si s'aparca a les zones d'estacionament preferent per als veïns, les anomenades àrees verdes, es pot estar tranquil, ja que aquestes són gratuïtes durant tot el mes d'agost, excepte als carrers d'aparcament exclusiu per a residents. ROCÍO LÓPEZ "Em sembla molt bé perquè hi ha gent que encara treballem el mes d'agost i està bé que poguem venir en cotxe, ja que el transport públic també limita els horaris" FRANCISCA ARIAS "Em sembla perfecte, però si posessin una mica més em semblaria millor" En el cas de la zona blava, però, cal anar més amb compte, perquè només una quarta part són de franc aquest mes, però la resta no. És el cas de les platges. JOAN RAMON JIMENEZ "Em sembla una barbaritat, una forma de recaptació per part de l'Ajuntament que aprofita qualsevol cosa per recaptar". ENRIC TREPA "S'està cobrant a tot arreu. Pels impostos que paguem hauria de ser gratis, però trobo que el preu que ha posat l'Ajuntament és raonable". Durant tot el mes d'agost també caldrà posar tiquet si es deixa el cotxe al centre de la ciutat, a les illes compreses entre el passeig de Sant Joan, el carrer del Comte d'Urgell i l'avinguda Diagonal, així com en un tram de la via Augusta. Tampoc no serà gratuït aparcar als voltants de la Sagrada Família i l'Hospital de Sant Pau, així com al barri de la Barceloneta. En cas d'haver d'anar a un tanatori aquest mes d'agost, als estacionaments dels voltants també s'hi haurà de pagar.

Les zones d’estacionament preferents per als veïns, les anomenades àrees verdes, seran gratuïtes durant tot el mes d’agost. Pel que fa a l’àrea blava de la ciutat, una quarta part d’aquestes places d’aparcament tampoc no es pagaran. Caldrà, però, posar tiquet si es deixa el cotxe aparcat a les illes compreses entre el carrer del Comte d’Urgell, el passeig de Sant Joan i l’avinguda Diagonal, així com en un tram de la via Augusta.

També seguiran sent de pagament els voltants de la Sagrada Família i de l’Hospital de Sant Pau. I atenció, l’àrea blava del barri de la Barceloneta i la zona de les platges tampoc no serà gratuïta. Per acabar, cal tenir en compte que els voltants dels tanatoris de la ciutat i els estacionaments per a autocars també es pagaran.