Cotxes ronda litoral

Gairebé 426.000 vehicles han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona entre les tres de la tarda de divendres i la mateixa hora de dissabte. Segons la previsió del Servei Català de Trànsit (SCT), això representa un 87’8 % de la previsió inicial per a l’operació sortida de la Castanyada i Tots Sants (485.000 vehicles).

Els aiguats compliquen la circulació

Cal destacar que el matí de dissabte ha estat complicat en tota la xarxa viària catalana a causa dels aiguats que han descarregat entre la nit de divendres i dissabte al migdia. A més, també s’han produït diversos accidents de trànsit a la C-55 a Clariana de Cardener, la C-65 a Llagostera, la C-17 a Seva, la B-23 al Papiol, la B-24 a Pallejà i la B-224 a Sant Esteve Sesrovires.

Des del SCT, demanen precaució i recorden que fins al 27 d’octubre han mort a la xarxa viària interurbana catalana 111 persones en 105 accidents mortals. És per això que fan una crida als conductors i acompanyants a mantenir una actitud “prudent i segura” en els desplaçaments. A més, recomanen planificar els trajectes per a la tornada de dilluns i evitar la franja horària de 17 a 21 h, en què es preveu un nombre més elevat de desplaçaments.