t-mobilitat al telèfon mòbil

La T-Mobilitat continua avançant en la fase de proves abans no estigui disponible per a tota la població. L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) permetrà que 4.000 persones puguin viatjar de forma gratuïta amb la T-Mobilitat al telèfon mòbil fins al dia 16 de juliol i amb viatges il·limitats. Els usuaris que ho vulguin podran apuntar-s’hi tan bon punt l’ATM ho comuniqui a les xarxes socials. La prova estarà disponible, de moment, només per als telèfons Android i permetrà desplaçar-se entre els 36 municipis de l’àmbit tarifari metropolità.

Tal com ha informat l’organisme metropolità, dilluns, 5 de juliol, es distribuirà una versió de demostració de l’aplicació T-Mobilitat, que permetrà la validació a la xarxa del transport públic amb un telèfon mòbil. Es prioritzaran els 4.000 voluntaris que ja van testar el títol amb la targeta de plàstic durant els dies del Mobile World Congress 2021, però es farà una crida general a la població davant la possibilitat que no tots aquests 4.000 usuaris participin en les proves amb el mòbil.

Caldrà tenir l’app T-Mobilitat

A partir del 5 de juliol, l’ATM demanarà la participació de la ciutadania en aquesta prova a través de les xarxes socials. Per poder provar la T-Mobilitat, caldrà inscriure’s al web i descarregar-se l’app T-Mobilitat Primer Contacte i, tot seguit, activar el títol virtual.

t-mobilitat al telèfon mòbil

Els telèfons amb el sistema operatiu iOS podran testar la T-Mobilitat al mòbil quan es resolguin els tràmits d’autorització per part d’Apple, segons l’ATM.

22.000 validacions amb targeta durant el MWC

L’entitat del transport metropolità assegura que la prova de validació amb targeta digital feta durant el MWC 2021 s’ha superat “satisfactòriament”. En total, van repartir-se 4.500 targetes que van acumular més de 22.000 validacions sense contacte en quatre dies. Això, diu l’ATM, va permetre comprovar el sistema en un context d'”estrès tècnic” adequat per fer verificacions i detectar incidències. Amb això, els responsables faran les correccions oportunes.