Una serp passejant per Barcelona. No és pas habitual trobar-se amb una imatge com aquesta, però ciutadans que caminaven per l‘avinguda Diagonal, a tocar del Westfield Glòries, van poder viure-la en primera persona. Un veí que passejava aquest dimarts per la Diagonal va trobar-se amb aquest petit animal i va alertar la Guàrdia Urbana, que va procedir al seu rescat.

Els fets van ocórrer just al davant del gimnàs que hi ha al centre comercial, la façana del qual dona a la mateixa avinguda Diagonal, al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou. Una patrulla d’agents de la Urbana va desplaçar-se fins allà i un dels policies va agafar la serp amb les mans.

Posteriorment, la policia va lliurar la serp als serveis de fauna i l’animal va ser traslladat al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa, a Santa Perpètua de Mogoda, per a la seva recuperació.

Un servei “poc habitual” de la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha compartit la notícia a les xarxes socials amb un vídeo del moment de la localització de l’animal i el seu rescat. Es tracta, tal com diu la mateixa policia municipal, d’un servei “poc habitual”.

Aquest cop es tracta d’un animal petit, però el que van trobar a les Corts ara fa tot just un any va ser molt més gran: aleshores, un rèptil de 15 quilos va enfilar-se a un arbre i va caldre la intervenció dels Bombers de Barcelona per despenjar-la.