Previsió del temps per al pont de la Puríssima

S’acosten quatre dies de festa. El temps per al pont de la Puríssima vindrà marcat per dos fenòmens: el vent de mestral i el fred hivernal. Una potent borrasca comportarà l’arribada d’una massa d’aire fred d’origen àrtic a casa nostra.

Dissabte: el dia més fred

Dissabte de sol, enterbolit per núvols prims poc importants. El vent serà el protagonista de bona part del dia, amb cops de moderats i que podran superar els 50 km/h a Barcelona, de mestral.

Temperatura més baixa, amb una mínima que quedarà a prop dels 5 ºC en molts indrets de la ciutat tret del centre, on quedaran per sobre. Màxima molt poc per damunt dels 10 ºC. Ambient fred, de ple hivern tot i la presència de sol durant bona part del dia.

Diumenge: cel variable

Tindrem el pas d’un front. Això farà que els núvols siguin més presents durant el migdia i la tarda, tot i que sense risc de pluja i sempre barrejat amb estones de sol.

De nit continuarà el fred intens, accentuat pel vent i el migdia continuarà tan fred com el dia anterior.

Dilluns: un front més actiu

Dilluns continuarà bufant el vent moderat.

Núvols més trencats al matí i més presents a la tarda, quan creuarà un front que podrà deixar el cel molt ennuvolat però sense pluja.

La temperatura podrà remuntar una mica, tant de nit com de dia, tot i que l’ascens es notarà especialment en hores nocturnes. Tot i això, fred de ple hivern.

Dimarts: continuarà la dinàmica atlàntica

El temps continuarà marcat pel pas de fronts atlàntics que no deixaran pluja.

Dimarts de sol i núvols prims i una mica de vent.

Les temperatures es mantindran en valors molt semblants a dilluns, tot i que podran remuntar una mica més.

Tot i això, cal recordar que es tracta d’una previsió a mitjà termini i que cal anar-la seguint. A @btveltemps trobareu la informació del temps per al Pont de la Puríssima minut a minut.