previsio temps pont del Pilar 2021

El temps durant el pont del Pilar 2021 a Catalunya continua marcat per l’estabilitat meteorològica. El sol és i serà el protagonista, així com l’ambient de tardor.

Dissabte, 9 d’octubre: núvols costaners i alguns plugims

Dissabte de núvols a bona part de la costa i el prelitoral, especialment de la Tordera cap al sud. El vent tindrà més recorregut marítim a la Costa Daurada, on els núvols seran més abundants i, fins i tot, podria ploure una mica, especialment durant el matí.

Més sol a ponent i els Pirineus, on el sol s’imposarà de manera clara.

Ambient de tardor arreu, amb màximes que es mouran al voltant dels 20 ºC a moltes comarques tret dels Pirineus, on quedaran clarament per sota. Nit fresca.

Diumenge, 10 d’octubre: repetició de la jugada

Es tornarà a repetir la mateixa situació, amb un cel més serè a muntanya i l’interior, tot i la presència d’alguns núvols inofensius.

A la costa continuarà la variabilitat, tot i que el risc de pluja anirà disminuint. Malgrat tot, no es descarta encara alguna gota al delta de l’Ebre, on el cel es mantindrà més ennuvolat. Temperatura estable. Fred matinal a l’interior i migdia simplement agradable o suau.

El meteograma indica temperatures per sota de la mitjana durant tot el pont del Pilar. Font: wetterzentrale

Dilluns, 11 d’octubre: núvols poc actius

A hores d’ara s’espera un dilluns radiant arreu del territori. L’excepció serà la presència de bancs de boira matiners en fondalades i valls de l’interior. Temperatura estable, ambient de tardor.

Dimarts: continuarà fent+ sol

Els mapes indiquen que serà dimarts el dia amb més sol i d’una manera més generalitzada. Restes de núvols a la Costa Daurada durant el matí, però sol a la resta del territori durant bona part del dia. Temperatures més contrastades, amb una mica més d’escalfor al migdia. La tramuntana i el mestral s’enfortiran a darrera hora del dia als dos extrems de la costa.

Trobaràs tota la informació del temps del pont del Pilar sempre actualitzada en aquest mateix post, però també la tindràs a @btveltemps