cursa bombers previsió temps

Aquest diumenge se celebrarà a Barcelona la tradicional Cursa Bombers del 2022 que tindrà lloc durant les primeres hores del dia i que transcorrerà per nombrosos carrers del centre de la ciutat. Acompanyarà el temps? Continuarà aquesta calor desmesurada? Quines seran les condicions de cursa? Consulta quina és la previsió del temps per a la Cursa Bombers 2022 a Barcelona.

No s’espera pluja, però sí intervals de núvols

Seguint la tònica dels darrers dies, a hores d’ara s’entreveu molt complicat que arribi a ploure el dia de la cursa. Ara bé, continuarà la dinàmica de temps marcada pels núvols baixos, que podran ser abundants durant el matí i que indicaran una altra de les variables que tindrà més incidència en la cursa de Bombers: la humitat, que serà molt alta.

Amb aquesta situació d’estancament, el vent tampoc no ha de ser cap impediment i, de fet, s’espera que bufi feble durant les primeres hores de diumenge.

Continuarà l’ambient d’estiu per a la cursa de Bombers

La temperatura serà (juntament amb l’elevada humitat) la gran protagonista de la jornada.

És molt probable que la cursa comenci ja amb temperatures que podran superar lleugerament la marca dels 20 ºC. Cap a les 10 h la temperatura podrà marcar prop de 22 ºC i la humitat farà que hi hagi sensació de xafogor.

L’ambient recordarà més a l’estiu que a la tardor, tot i estar ja a les portes de la castanyada.