Sota el lema “Silenci si us plau”, comença aquesta setmana la tercera edició de la Setmana sense Soroll, que es durà a terme del 22 al 28 d’abril. Aquesta iniciativa per prevenir la contaminació acústica té com a objectiu principal remarcar totes aquelles accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

Durant tots aquests dies es faran diverses activitats per sensibilitzar els ciutadans sobre els sorolls, sobretot en l’àmbit urbà, i els seus efectes. Promogudes tant per administracions com per entitats, escoles i associacions, les diverses propostes pretenen posar en comú les solucions a aquest problema, i destaquen com ens afecta en el nostre dia a dia.

Entre les activitats previstes a Barcelona hi ha la prova pilot per trobar rutes silencioses i compartir-les a través d’un servidor. L’experiment l’organitzen conjuntament els ajuntaments de Barcelona, Lleida, Tarragona i Terrassa.

Es demana compartir a les xarxes socials, mentre duri aquesta Setmana del Soroll, l’etiqueta #SSSoroll2019 #EUGreenWeek.