ACTUALITZACIÓ: La Guàrdia Urbana ha precintat aquest espai durant la tarda

Fer foc a menys de 500 metres de zones boscoses no està permès a Barcelona. El risc d’incendi ha fet activar el pla Alfa 3 i això afecta, directament, Montjuïc i Collserola. Tot i això, les sardinades tradicionals que es fan cada dimecres a La Caseta de Migdia no estan en risc.

El districte de Sants-Montjuïc manté el permís per poder fer aquesta activitat, però també totes les altres que impliquen cuinar a la brasa. Això s’explica perquè el tipus de foc que es fa al restaurant d’aquesta zona habilitada es fa amb un sistema de gas butà que escalfa la pedra. Per tant, la manca de flama en aquesta graella permet que el servei pugui continuar obert

Prohibició de fer-hi foc

A banda de l’alerta per risc d’incendi, en aquesta zona de Montjuïc no està permès encendre-hi foc en cap moment de l’any. Així ho especifica un cartell permanent que hi ha situat en aquesta zona habilitada amb bancs i taules de pícnic. Des del districte, a més, asseguren que és molt més perillosa una burilla mal apagada que una graella del restaurant del Mirador de Migdia.

Prohibició de fer foc a Montjuic