Punt verd Vallcarca

El districte de Gràcia estrena un punt verd pensat per als veïns de la zona de Vallcarca i els Penitents. Aquest nou equipament de reciclatge,  a l’avinguda de Vallcarca, 71, estarà obert a la ciutadania de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 h i de 16 a 19.30 h.

Com és habitual, l’equipament servirà per  recollir residus que requereixen un tractament específic i per als quals no es poden fer servir els contenidors que hi ha als carrers de la ciutat. S’hi recullen elements com roba, cartutxos de tinta, aparells elèctrics, oli de cuina, aerosols i esprais, cosmètics, fluorescents i bombetes, càpsules de cafè monodosi… A més, al punt verd de Vallcarca s’oferirà  un servei especial. Es podrà fer compostatge. Pròximament, s’instal·larà un punt de compostatge a la placeta que hi ha annexa a l’equipament.

Tres punts verds nous

Aquest punt se suma als altres dos que ja hi ha al districte: un a la plaça de Gal·la Placídia i l’altre al carrer de les Guilleries. A més, la zona també disposa de set parades de punts verds mòbils i el punt verd de zona de Collserola, que també dona servei a les necessitats del veïnat del districte.

D’altra banda, l’Ajuntament té previst obrir tres nous punts verds abans que acabi el 2020. N’Instal·laran un als Jardins de les Tres Torres, un altre al barri de Vallespir i finalment un al barri de Sant Genís dels Agudells. Al febrer ja se’n va estrenar un a Sarrià.