previsió del temps dimecres 15 de maig 2024

La previsió del temps per a dimecres anuncia inseguretat meteorològica. La pluja visitarà l’entorn metropolità de Barcelona sobretot a primeres hores. Tarda amb més estones de sol, sobretot a la costa.

Previsió horària per a Barcelona:

  • 06 h: la pluja anirà avançant des del sud
  • 09 h: estones de paraigua a primeres hores
  • 12 h: núvols abundants
  • 15 h: obertura de clarianes
  • 18 h: tarda més estable, estones de sol
  • 21 h: ambient fresc

Pluja més matinera que dimarts

Dimecres tornarà a ser un dia canviant i amb alguns moments de pluja. De fet, els ruixats ja avancen des del sud de l’entorn metropolità i ja cauen gotes a Barcelona. Els xàfecs afectaran sobretot el sud de l’entorn metropolità de Barcelona fins a mig matí. La pluja podria descarregar amb intensitat entre el Garraf i l’Alt Penedès.

També s’espera que pugui ploure al llarg del matí al nord de l’entorn metropolità, tot i que ho farà de forma més feble.

La precipitació s’allunyarà abans del migdia.

A la tarda s’espera que faci sol prop del mar, però que es mantinguin les nuvolades terra endins. No es descarta algun ruixat curt i de caràcter local cap al prelitoral.

La inestabilitat té corda per dies

La presència pròxima de l’embossament d’aire fred en altura mantindrà la inseguretat meteorològica durant uns quants dies més. Dijous podrà escapar-se algun ruixat matinal al litoral, a la tarda se n’esperen alguns en zones del prelitoral.

Dimecres minvarà transitòriament la inestabilitat, la qual podria tornar-se a reactivar a partir del cap de setmana.