temps 12 gener 2022

La previsió del temps per a dimecres, 12 de gener del 2022, indica molta estabilitat, tot i que el vent de recorregut marítim podrà aportar més humitat a la costa i afavorir la presència de força núvols baixos.

  • 09 h: matí fred i amb molts núvols.
  • 12 h: es mantindrà el cel variable.
  • 15 h: núvols més trencats.
  • 18 h: tarda fresca.
  • 21 h: nit serena i freda.

Matí: cel variable tot i que amb poc risc de pluja

Matí variable, amb presència de núvols baixos impulsats pel vent de gregal i llevant que aportaran humitat. Seran abundants i podran tapar del tot el cel. No és impossible fins i tot alguna gota despistada.

Boires matinals a les fondalades interiors i, de nou, també en alguns punts del Vallès.

La nit ha estat freda però menys que l’anterior, amb registres propers als 5 ºC al prelitoral i entre 7-10 ºC a la costa.

Tarda: més presència de sol

El sol s’anirà imposant durant el dia a mesura que els núvols es vagin trencant. Tot i això, els núvols no acabaran de desaparèixer.

La temperatura màxima serà una mica més baixa, però es mantindrà amb valors molt propers als 15 ºC. La nit de dimecres a dijous serà més freda.

Anticicló per dies

Les altes pressions marcaran el que queda de setmana amb un cel força serè i boires cada cop més denses a l’interior. Les temperatures quedaran contrastades i, si bé els matins seran freds, els migdies seran força agradables.