previsió del temps per dimarts 11 de gener de 2022

La previsió del temps per a aquest dimarts, 11 de gener, a Barcelona i Catalunya indica un retorn de l’estabilitat i la bonança després d’un inici de setmana hivernal, gris i, fins i tot, amb una mica de pluja. Les clarianes s’obriran pas amb el pas de les hores.

  • 09 h: restes de núvols baixos i fred.
  • 12 h: cada cop més sol.
  • 15 h: migdia a tocar dels 15 ºC.
  • 18 h: cel ras i fresca.
  • 21 h: el fred serà ben viu.

Matí: alguns núvols residuals

Matí clarament més fred, amb una temperatura per sota dels 5 ºC al prelitoral i poc superior a aquesta marca a la costa. Quedaran restes de núvols durant la primera meitat del matí, però es trencaran ràpidament. En tot cas, seran més presents al sud de Barcelona.

Boires i boirines a primera hora, que es trencaran ràpidament. La boira podria arribar a Barcelona regalimant pel riu Besòs entrant a Barcelona pel congost de Montcada.

Tarda: un sol radiant

A la tarda tant els núvols com les boires hauran marxat i ens deixaran unes hores de cel radiant.

El sol farà que la temperatura màxima sigui més alta i pugui acostar-se a la marca dels 15 ºC. Malgrat tot, la nit de dimarts a dimecres tornarà a ser freda.

La setmana portarà pocs canvis

Poques novetats meteorològiques en una setmana marcada per l’anticicló.

Tindrem alguns núvols més dimecres, però difícilment amb pluja. El sol s’imposarà bona part del que queda de setmana amb un ambient fred, l’habitual d’aquestes dates.