Dimecres es llevarà amb un o dos graus més i moltes estones amb sol. La tarda ens durà més núvols i frescor

Matí: alguns núvols prims a primera hora

Només a primera hora farà falta la jaqueta, ja que, a partir de mig matí, el termòmetre repuntarà amb celeritat. Sol protagonista, tot i algun núvol prim poc important durant les primeres hores del dia.

La temperatura pujarà amb molta velocitat i, abans del migdia, ja s’hauran superat els 20 ºC a Barcelona i els 25 ºC al prelitoral.

Tarda: ràpid augment dels núvols baixos

El vent girarà ràpidament a component marítim a partir de les 15 h aproximadament. Això farà que la temperatura baixi després de fer la màxima, amb una tarda que es presenta més fresca i humida.

Fruit d’aquest augment de la humitat apareixeran núvols baixos, que podran deixar el cel mig ennuvolat tot i que sense pluja.

Els núvols ens acompanyaran tota la tarda, vespre i nit.

Bonança fins a les acaballes del cap de setmana

Un matalàs d’aire càlid en altura garantirà la bonança i el temps estable fins diumenge. El termòmetre tocarà sostre entre divendres i dissabte a Barcelona. L’ambient, però, serà molt més càlid al prelitoral i a l’interior que no pas arran de mar.

Diumenge a la tarda s’acostarà un solc fred en altura que afavorirà els xàfecs i tronades entre diumenge al vespre i dimarts.