La previsió del temps anuncia vent de gregal moderat. El vent es farà notar arran de mar, però també en zones elevades del litoral. Els núvols tornaran a ser abundants, però poc efectius pel que fa a precipitacions.

Matí: vent marcat a la costa i augment gradual dels núvols

El vent es farà notar ja des de primera hora. A la costa del Maresme i en zones altes del litoral es podran assolir ratxes superiors als 50 o 60 km/h en alguns moments. El vent alterarà l’estat de la mar i les onades podran superar els dos metres d’alçària de mitjana.

La matinada ha estat fresca, però el migdia serà més càlid que dimarts. El cel estarà canviant, amb un augment gradual dels núvols alts i mitgencs.

Tarda: molts núvols, però poca pluja

Els núvols aniran a més i, fins i tot, podran deixar escapar alguna gota o ruixat dispers. Continuarà bufant moderat el vent i es mantindrà la mala mar. S’espera forta maror i, fins i tot, maregassa, amb onades de més de 2 metres. L’ambient serà més càlid, amb una màxima entre dos i tres graus més alta que dimarts.

Augment de la inestabilitat dijous

Dijous hi haurà un repunt de la inestabilitat. S’escaparan ruixats irregulars, sobretot al centre i al sud de la regió metropolitana. El temps millorarà el dia de la Mercè. El cap de setmana s’entreveu insegur a les tardes.