Dimarts tornarà a ser un dia estable i de calor moderada arran de mar. La previsió del temps anuncia nuvolades i risc d’algun xàfec o tronada cap al prelitoral.

Matí: estones de sol i més calitja

Matí amb sol i algun núvol baix al litoral.

Augmentarà la humitat ambiental i la visibilitat ja no serà tan bona com dilluns. Abans del migdia s’observaran nuvolades potents cap a l’interior, tot resseguint la serralada Prelitoral.

La temperatura mínima serà semblant a la d’ahir, amb valors propers als 20 ºC a molts indrets de Barcelona i per sota dels 20 ºC a tot el prelitoral i alguns trams estrets de la costa.

Tarda: risc de xàfecs al prelitoral

La presència d’aire fred en altura afavorirà la formació de nuvolades potents terra endins, cap al prelitoral. En aquest entorn s’escaparà algun xàfec o tronada al llarg de la tarda. Localment podran ser forts.

A la costa augmentaran els núvols, però és més complicat que plogui.

Menys calor arreu, amb una màxima d’entre tres i quatre graus més baixa que ahir. Calor continguda.

Tempestes abans de la revetlla de Sant Joan

Dimecres serà un dia inestable, amb ruixats i tronades freqüents, sobretot al prelitoral. La pluja, però, també arribarà a la costa i a Barcelona en alguns moments.

Els xàfecs es desfaran al vespre, tot coincidint amb la revetlla de Sant Joan. El dia de Sant Joan serà estable tot i alguns núvols residuals.