Comencem setmana i ho fem amb un temps força estable. Malgrat tot, no serà pas un dia de cel estrictament serè.

Matí: núvols baixos que es trencaran

Durant les primeres hores del dia tindrem encara força presència de núvols baixos.

Seran núvols inofensius, que es trencaran amb el pas de les hores i que no haurien d’impedir l’acció del sol des de mig matí.

Ambient fred de bon matí, amb molts registres per sota dels 10 ºC, tant a Barcelona com, per descomptat, a la resta de la regió metropolitana.

Tarda: més sol arran de mar

A la tarda es mantindrà el temps estable. El sol lluirà amb força a la costa, especialment entre el Maresme i Barcelona.

A l’interior, en canvi, creixeran nuvolades, que podran deixar el cel mig ennuvolat a les muntanyes del prelitoral, tot i que sense pluja.

La temperatura serà semblant a ahir o un pèl més alta, amb una màxima que podrà arribar als 20 ºC al prelitoral. A Barcelona la màxima difícilment passarà dels 17-18 ºC.

En dies posteriors, més inestabilitat

Entre dimarts i dijous tindrem un episodi marcat pels núvols, que seran més abundants arreu, i per les possibles precipitacions.

No es tractarà en cap cas de cap gran episodi de pluja, però el cert és que tant dimarts com, sobretot, dimecres i dijous, hi haurà la possibilitat d’alguns ruixats tant a Barcelona com a la resta del territori.

La diada de Sant Jordi s’entreveu, a hores d’ara, força estable.