La previsió del temps de dimecres continua anunciant xafogor, tot i que menys que els darrers dies. El vent de garbí, eixut i reescalfat, s’encarregarà de fer minvar la sensació d’incomoditat.

Matí: ambient xafogós

Dimecres es lleva amb un cel variable. Sol i núvols en un matí que portarà ben poca història meteorològica.

La nit ha tornat a ser molt càlida i xafogosa, amb mínimes que han quedat molt a tocar dels 25 ºC a bona part de Barcelona.

A partir de mig matí el vent girarà cap a garbí i afavorirà l’obertura de grans clarianes, de manera transitòria. La humitat relativa baixarà i també ho farà la sensació de xafogor.

Tarda: les temperatures tocaran sostre

Es mantindrà el vent de garbí, entre feble i moderat. Tot i que la temperatura serà més alta que ahir, la xafogor serà un pèl menys intensa, una tendència que es mantindrà els propers dies.

Cel variable, amb més sol com més cap al sud.

Temps inestable i incertesa de cara als pròxims dies

L’arribada d’aire més fred en altura afavorirà la inestabilitat de cara als pròxims dies. Malgrat això, es fa difícil de concretar encara. Tot fa pensar que els xàfecs podran afectar l’entorn metropolità la propera matinada i el matí de dijous. A la tarda es concentraran cap al prelitoral. Divendres tindrem més estones de paraigua en conjunt.