La previsió del temps per a dimecres ens torna a parlar de vent a Barcelona, per bé que no bufarà ni tan fort ni de gregal. S’espera vent de ponent i garbí entre feble i moderat, sobretot a la tarda.

Matí: alguns núvols i ambient molt suau

El dia es llevarà amb un ambient més fresc que els darrers dies a Barcelona, amb una mínima d’entre 11 i 13 graus a la ciutat. El sol farà pujar amb celeritat el termòmetre.

El cel es mostrarà canviant, amb presència d’alguns núvols alts i mitgencs sense amenaça de pluja, si més no durant el matí.

Tarda: entrada del vent de garbí i ponent

Abans del migdia es tornarà a fer notar el vent de garbí i ponent, per bé que no passarà de moderat. S’esperen ratxes d’entre 40 i 50 km/h, puntualment més fortes.

El vent eixut i una mica reescalfat afavorirà que el termòmetre torni a superar fàcilment la marca dels 22 o 24 graus en alguns punts.

Tot i tractar-se d’un vent eixut, la presència d’aire fred en altura afavorirà la formació de núvols que podran deixar alguns ruixats o tempestes al prelitoral, puntualment forts i amb ratxes de vent intenses.

No és impossible alguna gotellada passatgera o petit ruixat a Barcelona, de curta durada i poca quantitat si és que arriba a caure.

Més núvols i risc de xàfecs a partir de dijous

Dijous tornarà a incrementar-se la inestabilitat, un fet que es farà palès en forma de més nuvolades i de risc d’alguna gota a darrera hora del dia.

Divendres s’escaparan xàfecs i tronades a partir del migdia que també podran arribar a assolir Barcelona.

El temps s’estabilitzarà a partir de dissabte, per bé que encara no farà net del tot.