La previsió del temps per a dissabte ens porta restes d’inestabilitat al prelitoral que difícilment acabin arribant a la ciutat. El vent de garbí reescalfat revifarà el termòmetre, que podria enfilar-se fins als 34ºC.

  • 6 h: matinada menys feixuga
  • 9 h: cel brillant
  • 12 h: temperatura pujant amb celeritat
  • 15 h: Vent reescalfat i ambient molt calorós
  • 18 h: Arribada de nuvolades, cel carregat
  • 21 h: Obertura de clarianes

Dissabte amb temps insegur i calor intensa

Encetarem el cap de setmana amb una relativa millora del temps, però encara haurem de portar el paraigua a la vora.

Cel blau fins a primera hora de la tarda que creixeran nuvolades, més desenvolupades al prelitoral i als Vallesos, on no es descarta alguna tempesta menys extensa que les d’avui divendres. En principi no hauria de ploure a la ciutat i serà menys probable al sud de la Regió Metropolitana de Barcelona.

La temperatura pujarà un parell o tres de graus més per el gir de vents de garbí o del sud-oest, que arribaran reescalfats. Ambient calorós amb valors que fregaran els 35ºC o poc més al pla de Barcelona.

Estat de la mar serena amb onades inferiors als 50 centímetres d’altura.

Continuarà el risc de pluja moderat i les altes temperatures

Estones de sol al matí i nuvolades de tarda freqüents al prelitoral amb risc de ruixats a àrees muntanyoses. Els núvols estaran més dispersos i trencats a Barcelona i la costa.

La temperatura recularà lleugerament el diumenge, però no ens traurem la calor de sobre. Ambient càlid de rigorós estiu.