previsio temps 6 octubre 2021

La previsió del temps per a dimecres vindrà marcada pel rebuf i pel risc de xàfecs irregulars a primeres hores, sobretot a tocar del litoral. La tarda s’entreveu força més tranquil·la.

  • 9 h: Molts núvols i risc d’algun xàfec fort.
  • 12 h: Es mantindrà la possibilitat de pluja.
  • 15 h: Obertura de clarianes. Migdia menys càlid que dimarts.
  • 18 h: Restes de núvols, estones de sol.
  • 21 h: Cel més serè i fresca.

Matí: inseguretat meteorològica

Fins a mig matí o migdia hi haurà possibilitat de pluja a qualsevol tram del litoral barceloní, però també en algun punt del prelitoral. En general, serà pluja irregular, dispersa i intermitent, però en algun punt podrà caure amb intensitat. L’ambient serà fresc a primera hora, tot i que no tant com dimarts. El vent serà feble de component marítim.

Tarda: obertura de clarianes

Els núvols s’aniran trencant a partir del migdia, tot i que no acabaran de marxar del tot cap al Vallès Oriental i el Maresme. Farà més sol com més cap a ponent. La temperatura màxima es quedarà més curta que dimarts, entre dos i quatre graus de mitjana. El vent bufarà feble.

Núvols, però poques opcions de pluja els pròxims dies

La temperatura es mantindrà a ratlla al llarg dels pròxims dies, a l’entorn de la normalitat per a les dates. Els núvols no acabaran de marxar de la costa barcelonina, però no s’esperen complicacions. Tampoc no s’entreveu cap canvi de temps per al cap de setmana.