previsió del temps dimecres 4 maig

La previsió del temps per a dimecres anuncia més estones de sol, per bé que es concentraran preferentment durant la primera meitat del dia. A partir del migdia es tornaran a disparar les nuvolades cap a la Serralada Prelitoral, on no es descarta algun ruixat curt. Cel canviant a la costa i ambient més càlid arreu.

  • 9 h: pocs núvols i ambient una mica més fresc
  • 12 h: estones de sol i sensació de primavera plena
  • 15 h: nuvolades cap al prelitoral
  • 18 h: tarda canviant i amb vent moderat de llevant a la costa
  • 21 h: es mantindrà el vent a la façana marítima

Dimecres de temps més estable a la costa

La matinada ha estat una mica més fresca arreu a causa de la menor presència de nuvolositat. Al migdia, per contra, el termòmetre s’enfilarà més que no pas dimarts i superarà amb facilitat la marca dels 20 graus.

El sol o ressol del matí donarà pas a una tarda de cel més canviant a bona part de la regió metropolitana. Independentment, creixeran nuvolades a l’entorn de la serralada Prelitoral, on durant la tarda cauran ruixats i alguna tempesta que difícilment viatjaran cap al litoral.

Vent entre feble i moderat de llevant havent dinat, sobretot a tocar del mar.

La DANA marxarà dijous

L’embossament d’aire fred en altura que ens ha afectat els darrers dies (DANA) tendirà a retirar-se a partir de dijous. El temps s’estabilitzarà clarament, tot i que dijous a la tarda encara es formaran núvols d’evolució cap al nord de la regió metropolitana i es farà notar moderat el vent de gregal.

El sol guanyarà protagonisme entre divendres i dissabte i la temperatura pujarà de forma més clara. Es manté la incertesa pel que fa al temps de diumenge. Alguns models indiquen ruixats i tronades de tarda.