previsió del temps 260922

La previsió del temps per aquest dilluns, 26 de setembre del 2022, indica un temps molt tranquil per posar punt final a les Festes de la Mercè d’enguany, que finalment s’hauran respectat prou dignament des del punt de vista meteorològic.

  • 9 h: matí fresc de tardor.
  • 12 h: moltes estones de sol.
  • 15 h: màximes a tocar dels 25 ºC.
  • 18 h: poca presència de núvols.
  • 21 h: la temperatura baixarà amb celeritat.
La previsió del temps, permanentment actualitzada

Dia de sol per acomiadar la Mercè d’enguany

Dilluns de sol i temperatures més contrastades. Hi haurà alguns núvols prims inofensius però el dia serà bàsicament de sol.

De bon matí farà fresca o fins i tot una mica de fred a Collserola, però el migdia serà més càlid i podrem buscar amb certa facilitat la marca dels 25 ºC a causa del vent de garbí i ponent.

A Catalunya, només algun ruixat al Ripollès

Poca història meteorològica en un dilluns que es presenta amb sol en conjunt. Hi haurà alguns núvols a la Costa Daurada i alguna nuvolada de tarda al Ripollès, on pot caure algun petit ruixat.

Temperatures màximes més altes, tot i que sense fer calor. Les màximes més altes tot just buscaran o superaran per poc la marca dels 25 ºC. Fresca o fred matinal.

Un altre canvi de temps a mitjans de setmana

Un altre canvi de temps apunta per Sant Miquel

El temps continuarà en conjunt tranquil fins dimecres, amb temperatures que encara podrien remuntar una mica més.

Dijous una massa d’aire fred podria reactivar els ruixats i tempestes a diverses comarques i obrir les portes a un altre descens de la temperatura.