previsió del temps dijous 12 maig

La previsió del temps per a dijous anuncia el pas d’una cua de front poc actiu que deixarà el cel més enterbolit, sobretot a la tarda. Es mantindrà el contrast tèrmic entre la costa i el prelitoral, amb una temperatura més baixa com més a prop del mar.

  • 9 h: jersei o jaqueta fina a primera hora
  • 12 h: pas de bandes de núvols prims
  • 15 h: cel enterbolit i ambient de màniga curta
  • 18 h: més humitat i possibilitat d’alguna boirina o boira costanera
  • 21 h: humitat i fresca vora el mar

Dijous amb presència de bandes de núvols alts i prims

Dijous es llevarà amb ambient poc fresc arreu. No es descarta alguna boirina o banc de boira aïllat en algun moment, tot i que la probabilitat serà més alta a la tarda i, sobretot, a partir del vespre.

Jornada de cel enterbolit a causa del pas de franges de núvols prims. Seran poc importants en conjunt, per bé que a la tarda es faran una mica més presents.

Vent feble i ambient càlid, sobretot al prelitoral, on se superarà novament, i amb escreix, la marca dels 25 graus. Ambient més fresc arran de mar.

Nou repunt del termòmetre a partir del cap de setmana

El temps experimentarà pocs canvis els pròxims dies. El més rellevant serà un altre increment de la temperatura a partir del cap de setmana. L’ascens es farà notar al prelitoral, on ja podran assolir la marca dels 30 graus.

A partir del cap de setmana també augmentarà la presència d’alguns bancs de boira marítima o de capes de núvols baixos a tocar del mar.