Els núvols que al llarg de dissabte van arribar a deixar algun ruixat aïllat cap al Maresme i el Vallès Oriental han anat de baixa. La previsió del temps per a diumenge ve marcada per la ràpida obertura de clarianes durant el matí. S’espera una jornada molt tranquil·la des del punt de vista meteorològic, amb poc fred al centre del dia.

  • 9 h: restes de núvols i més fresca.
  • 12 h: s’imposarà l’ambient assolellat.
  • 15 h: ambient agradable al sol.
  • 18 h: arribaran alguns núvols prims.
  • 21 h: la temperatura baixarà ràpidament.

Torna el sol

A primera hora del matí les clarianes guanyaran terreny ràpidament i abans de migdia lluirà el sol arreu. A la tarda apareixeran algunes bandes de núvols prims que, a tot estirar, deixaran a estones el cel una mica enterbolit.

La temperatura mínima baixarà, de manera que, en cas d’haver de sortir de casa d’hora, convindrà abrigar-se una mica més que no pas aquest dissabte. Al migdia, en canvi, sovintejaran els valors de 15-16 ºC.

El vent de garbí bufarà amb algunes ràfegues moderades cap a la costa del Maresme durant la tarda.

L’anticicló té ganes de mantenir-se ben a prop

L’inici de la setmana vinent tornarà a estar marcat per l’anticicló, que ens afectarà de ple. Així, dilluns serà un dia de sol, només amb alguns núvols prims. De bon matí s’accentuarà el fred, però al migdia la temperatura podrà pujar un grau més. Dimarts i dimecres es podran formar alguns intervals de núvols baixos inofensius a prop de la costa, però el temps es mantindrà molt tranquil.