La previsió del temps de dilluns anuncia molt de sol i ambient d’hivern. Les temperatures baixes s’allargaran uns quants dies més.

  • Fins a les 9 h: abrigueu-vos bé abans de sortir.
  • De 9 a 12 h: cel ras i molta fresca.
  • De 12 a 15 h: migdia de jaqueta tot i el sol.
  • De 15 a 18 h: cel enterbolit amb algun núvol baix a darrera hora.
  • De 18 a 21 h: alguns núvols poc importants.
  • De 21 a 0 h: baixada destacable de la temperatura.

El sol, protagonista principal de dilluns

Dilluns s’ha llevat amb fred, mínimes d’entre 2 i 6 graus a Barcelona. La jornada es preveu totalment hivernal, amb màximes similars a les de diumenge, d’ entre 12 i 13 graus a Barcelona. El sol continuarà lluint amb força nitidesa i només veurem alguns núvols prims poc rellevants. A la tarda, ja fosc, apareixeran alguns núvols baixos a la façana costanera.

El vent bufarà encara amb alguna ratxa moderada durant el matí i a la tarda tendirà a encalmar.

La nevada pirinenca perdrà gas

La nevada de les darreres hores anirà clarament a menys. Encara tindrem alguns ruixats de neu, tot i que quedaran reclosos a l’Alt Pirineu. A la resta del país s’imposarà el sol, només amb núvols baixos matiners a la Catalunya Central i, a la tarda, cap a trams costaners.

Vent molt fort a les valls dels Pirineus, el nord de Girona i les Terres de l’Ebre durant la primera meitat del dia. A la tarda la ventada perdrà energia arreu.

Setmana totalment hivernal pel que fa el termòmetre

Dimarts es preveu que sigui un dia més canviant, tot i que no s’espera precipitació. La temperatura tindrà algunes oscil·lacions amunt i avall, però, en conjunt, continuarà assenyalant valors inferiors als habituals. Com a mínim fins al cap de setmana.

El dia amb més opcions d’obrir el paraigua en algun moment a Barcelona serà dijous a la tarda a causa de la formació d’alguns xàfecs cap al nord-est del país.