La previsió del temps per aquest dissabte indica que els núvols seran presents en moltes estones, alternats amb alguns moments de clarianes. Hi ha la possibilitat d’algun ruixat a partir del vespre.

  • 6 h: fred marcat de bon matí.
  • 9 h: algunes tímides clarianes.
  • 12 h: núvols abundants.
  • 15 h: ambient molt fresc.
  • 18 h: formació de nuvolades.
  • 21 h: possibilitat d’algun ruixat aïllat.

Força núvols però de pluja, ben poca

Al llarg de dissabte els núvols seran abundants al sector central del litoral, si bé s’alternaran amb estones de clarianes. Les ullades de sol seran més freqüents a la resta de la regió metropolitana.

De matinada no es descarta algun ruixat a prop de la costa. Aquestes precipitacions aïllades i anecdòtiques es podrien tornar a presentar a la tarda entre el Montseny i el Montnegre i a partir del vespre en zones litorals.

La cota de neu voltarà els 500 metres. De totes maneres, si els ruixats descarreguen amb alegria, es podria veure nevar per sota d’aquesta altitud. En qualsevol cas, seran fenòmens puntuals i poc importants.

La temperatura es mantindrà semblant a la de divendres. Fred viu de bon matí, amb alguna glaçada al prelitoral, i fresca marcada de dia.

Diumenge amb més sol

Encara que diumenge el dia començarà amb intervals de núvols, el sol s’acabarà imposant. La temperatura màxima pujarà una mica, un ascens que es començarà a notar en començar la setmana.

Dilluns i dimarts seran jornades molt tranquil·les, sense gaire enrenou meteorològic. Ara bé, durant les hores nocturnes farà fred viu. Durant la matinada de dilluns els termòmetres tocaran fons, amb algunes glaçades a tocar de la costa.