No tindrem grans canvis de temps dimecres. Si de cas els núvols seran més freqüents que el dimarts, però no arribaran a deixar pluja. Durant la tarda es trencaran força. Tampoc no variarà la temperatura, que se situarà entre els 23 i els 27 graus a la majoria de barris durant el dia.

Núvols més espesos al matí

A gran part de la costa metropolitana despertarem amb estrats i núvols baixos. No significaran pluja, i la tendència és que es vagin trencant. Quant més a l’interior, més estones de sol.

La temperatura no variarà gaire respecte a dimarts. Màximes per sota dels 30 graus i mínimes que a ciutats com Barcelona voltaran els 23 graus. Marcada sensació de xafogor, això sí, més que avui.

Seguirem amb el pluviòmetre parat a la resta de Catalunya

Tampoc ha de ploure demà a la resta de comarques. Alguns núvols matinals a la costa, i de cara a la tarda cel més carregat entre el Ripollès, la Garrotxa o Osona.

La temperatura tampoc no espantarà. Calor, però la que toca. Com a molt arribarem als 32 o 33 graus al pla de Girona o Ponent.

Encara un pèl de vent de tramuntana al nord de l’Alt Empordà. Brisa de xaloc a la resta de costes.

Dijous, dia D per al paraigua

Si les previsions no es tiren enrere, dijous sí tindrem més núvols, temps regirat i fins i tot alguns moments de xàfecs. Locals, efímers i intermitents. A més no esperem que acabin regant en excés la regió metropolitana.