La situació meteorològica es mantindrà estancada, segons indica la previsió del temps per a dilluns. El bloqueig anticiclònic que hi ha al centre i oest d’Europa farà que tinguem una jornada de sol o ressol i, de nou, amb calor d’estiu a l’interior. A la costa, la marinada farà que el termòmetre no s’enfili tant com diumenge.

  • 9 h: suavitat
  • 12 h: la marinada frenarà una mica l’ascens de la temperatura
  • 15 h: ressol
  • 18 h: mar força tranquil·la, amb marejol
  • 21 h: podria aparèixer algun banc de boira costaner

Ressol i alguna boira costanera a partir del vespre

El matí ens deixarà un temps molt estable, només amb alguns núvols prims inofensius.

A partir del migdia tornarà a haver-hi bandes de núvols alts que a estones deixaran el cel enterbolit. A més, avançat el vespre es podrien formar alguns bancs de boira costaners.

Durant les hores centrals del dia la marinada bufarà fluixa. El vent de component marítim aturarà l’ascens del termòmetre al litoral, mentre que a l’interior es repetiran els registres de temperatura màxima de diumenge.

La calor encara s’accentuarà més

Tot i la presència d’alguns núvols baixos o bancs de boira que es podran presentar en alguns trams del litoral, bàsicament arran de costa, la setmana avançarà amb força sol.

La temperatura es mantindrà a la banda alta del termòmetre. De fet, pels volts de dimecres encara pujarà una mica més, principalment a l’interior, on se superaran els 30 ºC amb facilitat.

A mitjà termini no s’entreveuen canvis destacables, tampoc la possibilitat que la pluja pugui arribar a Barcelona.