neu barcelona collserola

Seguim en directe el temps a Barcelona des de la nostra càmera situada a la torre de Collserola. Els mapes anuncien la possibilitat de veure neu a Collserola aquest dijous.

Aquí podràs consultar en directe des de la Torre de Collserola si neva o no.


Malgrat que al llarg del matí de dijous les clarianes han estat protagonistes a Barcelona, a partir de mig matí les nuvolades han anat a més a l’entorn del litoral barceloní i s’han començat a escapar els primers xàfecs en zones pròximes.

Els mapes anuncien que els ruixats afectaran Barcelona entre el migdia i avançada la tarda. Si la precipitació cau amb persistència durant una bona estona la cota de neu podria acabar desplomant-se fins a 400 o 500 metres. No es descarta, independentment, algun xàfec de neu granulada o de calamarsa més avall, fins a tocar el mar.

Darreres nevades a Barcelona

La que tothom recordarà sense cap mena de dubte és la del 8 de març de 2010, amb una Barcelona totalment colapsada per la neu.

Tot i això, n’hem tingut de més recents, com el 2018, quan la neu va visitar la ciutat en fins a 6 ocasions, amb una gran nevada entrat el mes de març.

Pots consultar també algunes de les nevades històriques de la ciutat.