previsió temps pont de Sant Joan 2021

La previsió del temps per al pont de Sant Joan del 2021 ve marcada per un retorn a la normalitat després de la refrescada dels últims dies, revetlla inclosa. L’estiu tornarà amb força.

Sant Joan, 24 de juny: algun ruixat als Pirineus

Després d’una revetlla que ha estat força fresca, dijous ve marcat pel sol i la pujada de la temperatura.

Durant la tarda podran créixer algunes nuvolades als Pirineus, on poden escapar-se alguns ruixats dispersos.

La temperatura del dia de Sant Joan pujarà de manera clara respecte a la de dimecres i es podran tocar els 30 ºC a l’interior i la Costa Daurada.

Malgrat tot, la nit ha estat fresca i la calor diürna continuarà molt continguda.

Divendres, 25 de juny: la temperatura pujarà un esglaó més

Divendres de sol arreu i només alguns núvols inofensius per esquitxar el blau del cel.

Tot i que la nit continuarà sent poc d’estiu, el migdia continuarà recuperant terreny i la temperatura ja podrà superar els 30 ºC a la Catalunya Central i ponent.

La nit s’haurà recuperat una mica, però les mínimes tropicals quedaran concentrades gairebé de forma exclusiva al centre de Barcelona.

Dissabte, 26 de juny: el dia més insegur

Durant el dissabte es despenjarà un embossament d’aire fred des de la Bretanya cap al Cantàbric, que no ens acabarà d’afectar a Barcelona.

Els darrers mapes indiquen un augment de la inestabilitat de tarda-vespre, especialment al Pirineu, Prepirineu i ponent. Durant la nit podria arribar algun ruixat o xàfec a la Catalunya Central i en algun tram del prelitoral.

Sembla que el sol podria aguantar més a la façana costanera.

La temperatura continuarà inflant-se una mica més a Ponent, valls del Prepirineu i conques interiors de la Catalunya Central, amb temperatures màximes d’entre els 32 i els 35ºC.

Diumenge, 27 de juny: el dia més càlid de la setmana a Barcelona

El pont de Sant Joan sembla que podria acabar amb un temps estable i força calorós, però sense excessos.

La majoria de mapes ens van donant una idea clara: tornaran les nits de mal dormir a la costa , amb temperatures mínimes superiors als 21/22ºC.

A hores d’ara s’entreveu un diumenge estable en conjunt, tot i que amb un cel enteranyinat per bandes de núvols alts i prims. A la tarda-vespre, podrà arribar una línia de tempestes al Pirineu i Prepirineu Occidental, que durant la nit podria afectar el nord de Ponent. Les temperatures màximes toquen sostre en alguns punts de la costa i es mantenen amb pocs canvis a la resta.

Recordeu que es tracta d’un pronòstic a mitjà termini i que encara pot canviar durant els propers dies. Pots estar permanentment informat de tot els que passi al temps a través de @btveltemps.