Una família de Vallvidrera busca col·laboradors per recuperar uns horts familiars que fa més de 40 anys que no s’utilitzen i han quedat coberts d’herbes. Es tracta d’una extensió cultivable de 750 metres quadrats, situada a 10 minuts caminant de la parada de FGC del Baixador de Vallvidrera, just al costat de la cooperativa Can Pujades. El projecte consisteix a netejar els horts per recuperar-los, i després començar a cultivar hortalisses i arbres fruiters de forma ecològica.

Agricultura en família

Els veïns conviden a tothom qui estigui interessat a formar part d’aquest projecte, sobretot famílies, per gaudir plegats de l’agricultura i la natura. Cada família o participant tindrà un tros de terreny on podrà cultivar allò que vulgui. El projecte és sense ànim de lucre i la idea és que els col·laboradors cobreixin les despeses de materials i manteniment de l’hort. Després se’n beneficiaran d’allò que hagin cultivat. 

El projecte vol recuperar l’espai, tal com explica l’Angelica Zamora, dels Horts de Can Sisí: “Volem cridar els veïns perquè es pugui aprofitar entre tots l’espai”, diu, “perquè estem en un entorn tan bonic que, si no es fa un manteniment, cada vegada està més malmès”. Els interessats poden posar-se en contacte amb ells mitjançant el correu hortsdecansisi@gmail.com.