Barcelona s’ha llevat aquest dissabte amb una lleu enfarinada als barris més alts de la ciutat. Entre les 3 i les 5 h de la matinada han caigut alguns flocs de neu que han agafat durant una estona a Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes. La neu ha durat poc i s’ha anat fonent al llarg del matí, quan la cota de neu ha anat pujant.

Cap a les 3 h de la matinada s’ha vist nevar a Vallvidrera, a cota 350 m. Els flocs han enfarinat lleugerament la zona i també la part del Rectoret i la banda nord del massís. Entre les 4 i les 5 h, la temperatura mínima ha caigut fins als -0,1 ºC.

A primera hora del matí, quan s’ha fet de dia, a Vallvidrera només hi quedava el rastre de l’enfarinada, que ha deixat el testimoni al parabrisa dels cotxes.

neu al parabrisa d'un cotxe a vallvidrera

La Borrasca Filomena portarà pluja durant aquest matí de dissabte, però la previsió és que a Barcelona no torni a nevar en tot el dia. Això sí, caldrà estar atents a un temporal de vent i de mar, amb ratxes de més de 70 km/h i onades que podran superar els 4 o 5 metres.