Bon dia, Barcelona! Vols tenir unes imatges privilegiades de la sortida del sol avui? betevé t’ofereix la possibilitat de veure com es fa de dia a la ciutat amb la càmera que tenim situada a Montjuïc. Així podràs veure quin és el temps a Barcelona durant les primeres hores del dia: si fa sol, núvol o si plou.

La càmera de Montjuïc ha estat i és testimoni dels diversos fenòmens meteorològics que es produeixen a Barcelona. L’arribada de fortes tempestes a la ciutat i, fins i tot, d’episodis de llamps llunyans són ben visibles des d’aquest punt de la muntanya.

Fotos de bon dia: Imatges originals a betevé per desitjar una feliç jornada de forma original!
T’oferim un banc d’imatges originals de betevé i altres lliures de drets perquè puguis desitjar un molt bon dia amb alegria!

Bon dia! A quina hora és la sortida del sol?

En aquestes dates, l’hora de la sortida del sol és pels volts de les 7.50 h i, a partir del 13 d’octubre, no apareixerà per l’horitzó fins a partir de les 8 h. Ara bé, has de tenir en compte el canvi d’hora del 2022. Amb el nou horari d’hivern, el 30 d’octubre la sortida del sol serà a les 7.20 h i sortirà gairebé un minut més tard cada dia que passi.

A quina hora és la posta de sol? També depèn del moment de l’any: a l’octubre comença marxant a les 19.35 h, cada dia que passa ho farà un minut abans aproximadament i no serà fins al canvi d’hora que la posta serà a partir de les 17.49 h, fins que durant la primera meitat del mes de desembre acabi produint-se a les 17.21 h.